Zakelijk

Eerlijke koffie met een sterk verhaal

Horeca draait om beleving. Om presentatie, sfeer en een goed verhaal. Gasten willen meer dan alleen een goed product. Zelfs de echte fijnproevers genieten meer van hun gerecht of kopje koffie als er een achterliggende gedachte, een betekenis is. Het verhaal blijft hangen, het product blijft hangen en bovenal, jouw horecagelegenheid blijft hangen en je gasten keren iedere keer weer terug. Want een eerlijk product is nu eenmaal waar de moderne gast naar op zoek is.

Leer ons kennen

Unieke zakelijke koffie

Wij kopen onze koffiebonen rechtstreeks in bij onze koffieboeren in Oost-Timor. Daar worden ze zorgvuldig op grote hoogte geteeld en gewassen, waarna ze over worden gevlogen naar Nederland en in onze Deventerse branderij terechtkomen. Wij branden de bonen in drie verschillende variaties: mild, klassiek en sterk, elk met haar eigen unieke smaakbeleving. Je kunt ervoor kiezen om je gasten één roast voor te schotelen, maar je kan ook meerdere roasts aanschaffen en variëren in je aanbod. Alles is mogelijk bij Eerlijk Koffie. Voor een grote afname van onze eerlijke koffiebonen hoef je dan ook geen zakelijk abonnement af te sluiten, maar kan je contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken. Iedere horecagelegenheid is uniek – net als onze samenwerking.

 

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Eerlijk-koffie-boer-uit-Oost-Timor-1.jpg

De complete beleving

Een eerlijk totaalconcept

De beleving van Eerlijk Koffie is niet alleen ons verhaal, het is ook het totaalplaatje. Daarom kan je bij ons ook terecht voor prachtig bijpassend Eerlijk Koffie servies, professionele koffiemachines en compleet gestylede koffiehoeken. We bieden tevens de mogelijkheid om bijproducten af te nemen, zoals Eerlijk Koffie suikerzakjes en melkcups. Ook over service en onderhoud hoef je je geen zorgen te maken; Eerlijk Koffie biedt je een totaalconcept. Ben je op zoek naar een bijzondere koffie om jouw gasten te kunnen schenken? Er is keuze genoeg, maar de mooiste keuze is die voor eerlijk. Serveer ook jouw koffie met eerlijke bonen.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/flat-white.jpg