Bestellen & bezorgen

Zuivere koffie voor een eerlijke toekomst

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk te verwerken. Is uw bestelling op maandag t/m donderdag vóór 12.00 uur bij ons binnen, dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd, mits alle producten voorradig zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan informeren wij u hierover zo spoedig mogelijk. Bestelt u op vrijdag t/m zondag, dan ontvangt u uw bestelling op de eerstvolgende dinsdag. Wij versturen uw bestelling via Packs, na het aanmaken van de verzendsticker ontvangt u een track&trace code in uw mailbox. Via de website van Packs kunt u uw pakket volgen. U kunt ook kiezen voor versturing met PostNL, dan betaalt u iets meer verzendkosten. Woont u buiten Nederland of op een waddeneiland, dan ontvangt u uw pakket via PostNL.

Levering tijdens feestdagen
Plaatst u een bestelling op een nationale feestdag? Dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verwerkt en verstuurd. Is uw bestelling op maandag t/m donderdag vóór 12.00 uur binnengekomen, en is de volgende dag een nationale feestdag? Uw bestelling wordt direct verwerkt, maar wordt de eerstvolgende werkdag verstuurd, mits alle producten voorradig zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan informeren wij u hierover zo spoedig mogelijk.

Afhalen
Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen in Deventer, kies dan in de webshop voor Zelf Afhalen. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Zodra uw bestelling klaarstaat, ontvangt u hierover een mail.

Let op! Ons bedrijf in Deventer heeft geen winkelinrichting, ter plaatse producten uitzoeken is niet mogelijk. Wel kunt u uw bestelling ophalen en betalen dankzij onze PIN-automaat.