Koffie kantoor

Waarom alleen goed als het óók eerlijk kan?

Koffie op kantoor, het is vrijwel onmisbaar. Werknemers beginnen de dag met een kop koffie, klanten krijgen een warm welkom met een kop koffie en vergeet die kop koffie niet om de middagdip tegen te gaan. Maar één ding is zeker: koffie kan niet ontbreken op het kantoor.

Goede koffie op kantoor

Is dat echt zo belangrijk?

Ja, koffie is belangrijk. De kwaliteit van koffie moet zeker niet vergeten worden. Je wilt je klanten natuurlijk wel een lekkere bak kantoor koffie aanbieden. Koffie doet namelijk meer dan je denkt en laat een belangrijke indruk achter. Het straalt indirect de professionaliteit van jouw bedrijf uit. Serveer je heerlijke koffie? Dan druk je een veel positievere stempel op de eerste impressie van potentiële klanten dan wanneer jij slechte koffie serveert. De beste koffie komt van versgebrande koffiebonen. Deze koffiebonen kan je eenvoudig bestellen bij Eerlijk Koffie. Bij ons staan kwaliteit en eerlijke handel centraal. Met de bonen van Eerlijk Koffie weet je zeker dat je écht goede en eerlijke koffie in huis hebt.

Waarom wij zo eerlijk zijn?
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/flat-white.jpg

Vers gebrande koffiebonen

Een kantoor vol (h)eerlijke aroma's

Vers gebrande koffiebonen geven jou dus dat beste kopje koffie – tijd om te bestellen! Met de bonen van Eerlijk Koffie kan iedereen genieten van vers gebrande koffie op kantoor. Om in verschillende smaakvoorkeuren te kunnen voorzien, bieden wij drie verschillende roasts:

  • Mild | subtiel en zacht | Deze bonen worden op lage temperatuur gebrand. Hierdoor is er geen olielaagje aanwezig en komt de natuurlijke koffiesmaak tot uiting. Deze roast is ideaal voor beginnende koffiedrinkers om het smaakprofiel te bepalen.
  • Klassiek | lichtzure en -bittere tonen | De klassieke roast zijn een tikkeltje langer gebrand. Ook bij deze bonen is er nog geen olielaagje aanwezig en is de natuurlijke koffiesmaak te proeven. De natuurlijke smaak wordt hierbij wel aangevuld met diverse aroma’s.
  • Sterk | vol, intens en bitter | Door de lange branding van onze sterke roast krijgen de bonen een donkere chocoladekleur. Bij deze bonen is er wél een olielaagje aanwezig. De natuurlijke smaken van de koffiebonen zijn volledig vervangen door de aroma’s die voortkomen uit het brandingsproces. De sterke roast is perfect voor een heerlijke espresso.
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/eerlijk-koffie-home.jpg

Altijd koffie op kantoor?

Sluit een eerlijk koffieabonnement af

Ervoor zorgen dat jij altijd (h)eerlijke koffie in huis hebt? Dat doe je met een simpel koffieabonnement van Eerlijk Koffie. Je hebt geen omkijken meer naar het kantoor voorzien van koffie. Vergeet het telkens bijhouden van de voorraad. Met een koffie abonnement is er altijd goede kantoor koffie. Het abonnement is geheel naar eigen wens in te vullen. Kies je favoriete roast, vul in hoeveel koffiedrinkers er zijn en hoeveel kopjes koffie zij gemiddeld per dag per persoon drinken. Er komt zo een persoonlijk abonnement uit onze koffiemaler rollen. Wil jij ook genieten van de overheerlijke kantoor koffie van Eerlijk Koffie? Kies dan hier jouw favoriete bonen en geniet binnen no time van die lekkere en eerlijke koffie.

Jouw persoonlijke koffieabonnement
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Toevoegingen-aan-jouw-kop-koffie.jpg