Koffiebonen kantoor

De onmisbare drijfveer achter je werk

Met Eerlijk Koffie koffiebonen op kantoor zorg je voor goede, verse koffie. En daar wordt toch iedereen blij van? Je werknemers starten de dag met een heerlijk kopje koffie en klanten worden verwelkomd met een goede bak Eerlijk Koffie. Bijna iedere dag wordt op een kantoor koffie gedronken. Kortom: koffiebonen op kantoor zijn onmisbaar.

Waarom verse koffiebonen op kantoor?

Een verwenmoment voor je werknemers

Aangezien koffie onmisbaar is, wil je natuurlijk ook investeren in koffie van goede kwaliteit. Zo bied jij je klanten een lekkere kop koffie aan op het kantoor en geef je direct een goede eerste indruk. Daarnaast draagt het serveren van goede koffie op kantoor bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Haal daarom goede koffiebonen op kantoor. Wat zijn nu goede koffiebonen? Met vers gebrande koffiebonen krijg je de beste koffie. De smaken en aroma’s zijn dan namelijk op hun best. Bij Eerlijk Koffie bestel je heel gemakkelijk online je koffiebonen voor op kantoor. Bestel je bonen van Eerlijk koffie? Dan weet je zeker dat je lekkere koffie hebt.

Meer over vers gebrande bonen
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Bijzondere-ingredienten-in-jouw-kop-koffie.jpg

Drie variaties vers gebrande bonen

Welke smaak past bij jouw kantoor?

  • Mild | subtiel en zacht | Deze bonen worden op lage temperatuur gebrand. Hierdoor is er geen olielaagje aanwezig en komt de natuurlijke koffiesmaak tot uiting. Deze roast is ideaal voor beginnende koffiedrinkers om het smaakprofiel te bepalen.
  • Klassiek | lichtzure en -bittere tonen | De klassieke roast zijn een tikkeltje langer gebrand. Ook bij deze bonen is er nog geen olielaagje aanwezig en is de natuurlijke koffiesmaak te proeven. De natuurlijke smaak wordt hierbij wel aangevuld met diverse aroma’s.
  • Sterk | vol, intens en bitter | Door de lange branding van onze sterke roast krijgen de bonen een donkere chocoladekleur. Bij deze bonen is er wél een olielaagje aanwezig. De natuurlijke smaken van de koffiebonen zijn volledig vervangen door de aroma’s die voortkomen uit het brandingsproces. De sterke roast is perfect voor een heerlijke espresso.
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/flat-white.jpg

Koffiebonen op kantoor leveren

Jouw favoriete Eerlijk Koffie op kantoor

Koffiebonen op kantoor geleverd? Makkelijker kan niet. Daarom levert Eerlijk Koffie de bestelde koffiebonen rechtstreeks bij jou op kantoor. Wil je altijd voorzien zijn van koffie? Kies dan voor ons unieke koffieabonnement. Jij wordt dan maandelijks voorzien van een passende hoeveelheid koffiebonen. Zo heb je geen omkijken meer naar de koffievoorraad en is er altijd koffie aanwezig op kantoor. Het abonnement is volledig aan te passen aan jouw wensen. Wil jij ook genieten van de overheerlijke koffiebonen van Eerlijk Koffie? Kies dan hier jouw favoriete bonen en geniet binnen no time van die (h)eerlijke koffie.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/gezonde-koffie-min-scaled.jpg