Horeca koffie

Koffie voor de ultieme horeca-beleving

In de horeca is goede koffie erg belangrijk. Horeca draait tenslotte allemaal om beleving: naast een goed product moet ook de sfeer en uitstraling helemaal kloppen. Welke koffie past daar nu beter bij dan koffie met een verhaal? Daarnaast wil je in de horeca over diverse soorten bonen beschikken om altijd de beste horeca koffie te bieden aan klanten; of je nu een lekkere espresso wilt aanbieden of een zachte latte macchiato. Bij Eerlijk Koffie vind je de verschillende roasts voor de ultieme smaakbeleving.

Soorten horeca koffie

Welke bonen passen bij jouw onderneming?

  • Mild | subtiel en zacht | Deze bonen worden op lage temperatuur gebrand. Hierdoor is er geen olielaagje aanwezig en komt de natuurlijke koffiesmaak tot uiting. Deze roast is ideaal voor beginnende koffiedrinkers om het smaakprofiel te bepalen.
  • Klassiek | lichtzure en -bittere tonen | De klassieke roast zijn een tikkeltje langer gebrand. Ook bij deze bonen is er nog geen olielaagje aanwezig en is de natuurlijke koffiesmaak te proeven. De natuurlijke smaak wordt hierbij wel aangevuld met diverse aroma’s.
  • Sterk | vol, intens en bitter | Door de lange branding van onze sterke roast krijgen de bonen een donkere chocoladekleur. Bij deze bonen is er wél een olielaagje aanwezig. De natuurlijke smaken van de koffiebonen zijn volledig vervangen door de aroma’s die voortkomen uit het brandingsproces. De sterke roast is perfect voor een heerlijke espresso.
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/flat-white.jpg

Horeca koffiemachines

Haal het onderste uit de Eerlijk Koffie-kan

Om de beste horeca koffie te serveren, moeten alle aspecten kloppen. Zo ook de koffiemachines. Bij Eerlijk Koffie heb je de keuze uit verschillende professionele koffiemachines. Als je werkt met horeca koffie van hoge kwaliteit en je combineert dat met een goede koffiemachine, dan heb je een gouden duo. Een duo waarmee jouw klanten genieten van een heerlijke cappuccino op het terras of een flat white binnen aan een tafel met uitzicht.

Bekijk binnenkort onze koffiemachines
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Eerlijk-Koffie-onyx_pro_3gr_ts_l.jpg

Koffieabonnement voor horeca

Nooit meer zonder koffie zitten

Ben je op zoek naar eerlijke horeca koffie met een verhaal? Bij ons kan je kiezen voor een persoonlijk koffieabonnement. Hierdoor ben jij altijd voorzien van de beste koffiebonen. Een koffieabonnement is volledig op jouw wensen aan te passen. Omdat iedere horecagelegenheid uniek is, zal ook onze samenwerking uniek zijn. Neem daarom contact op met Eerlijk Koffie als je geïnteresseerd bent om onze bonen in jouw hotel, restaurant of café te serveren. Ook andere ondernemingen die koffie serveren zijn bij ons meer dan welkom! Denk bijvoorbeeld aan een kapperszaak, kledingzaak of gemeentehuis. Met eerlijke koffiebonen serveer jij altijd een heerlijke beleving!

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Kopjes-koffie.png