Koffiebonen kopen

100% vers, 100% Arabica, 100% eerlijk

Goede koffiebonen kopen, dat doe je bij Eerlijk Koffie. Je kan je bonen eenvoudig online bestellen en thuis of bij jouw onderneming laten bezorgen. Koffiebonen kopen van Eerlijk Koffie? Die zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook écht eerlijk. Zo geniet je snel van een heerlijke kop koffie, wetende dat je daar ook onze boeren in Oost-Timor mee helpt!

Waar koffiebonen kopen?

Eerlijk Koffie maakt de keuze makkelijk

In veel huishoudens en kantoren is een goede kop koffie onmisbaar. Het is dan ook erg prettig om te zorgen dat er altijd koffie aanwezig is. Dat is precies waar Eerlijk Koffie een handje bij helpt. Bij Eerlijk Koffie kan je koffiebonen kopen via onze website. Het bestellen is snel gedaan en kan vanaf iedere locatie; of je nu thuis tv kijkt of op werk bent. Daarnaast kan je kiezen voor een persoonlijk koffieabonnement, zodat jij iedere maand de lekkerste koffie thuisbezorgd krijgt.

Wij zijn 100% eerlijk
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/koffiebonen-kopen.jpg

Verse koffiebonen

Zo hóúd je ze ook vers

Bij Eerlijk Koffie krijg je gegarandeerd verse koffiebonen. Wij branden namelijk minstens iedere drie dagen nieuwe koffiebonen. Met verse bonen kan je de lekkerste koffie zetten. De aroma’s van de bonen komen dan namelijk nog beter tot uiting. Onze tip: bewaar de koffiebonen goed. Door je koffiebonen goed te bewaren, gaat er zo min mogelijk smaak verloren. Ook de aroma’s blijven in de bonen zitten. Hoe je dat doet? In een luchtdicht blik op een donkere en koele plaats. Warmte, vocht, licht, lucht en sterke geuren zijn namelijk funest voor de smaak van de koffiebonen.

Meer eerlijke tips
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/koffiebonen-kopen-zakken.jpg

Type koffiebonen

Welke roast past bij jou?

  • Mild | subtiel en zacht | Deze bonen worden op lage temperatuur gebrand. Hierdoor is er geen olielaagje aanwezig en komt de natuurlijke koffiesmaak tot uiting. Deze roast is ideaal voor beginnende koffiedrinkers om het smaakprofiel te bepalen.
  • Klassiek | lichtzure en -bittere tonen| De klassieke roast zijn een tikkeltje langer gebrand. Ook bij deze bonen is er nog geen olielaagje aanwezig en is de natuurlijke koffiesmaak te proeven. De natuurlijke smaak wordt hierbij wel aangevuld met diverse aroma’s.
  • Sterk | vol, intens en bitter | Door de lange branding van onze sterke roast krijgen de bonen een donkere chocoladekleur. Bij deze bonen is er wél een olielaagje aanwezig. De natuurlijke smaken van de koffiebonen zijn volledig vervangen door de aroma’s die voortkomen uit het brandingsproces. De sterke roast is perfect voor een heerlijke espresso.
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/white-koffiebonen-kopen.jpg

Eerlijk Koffieabonnement

Koffiebonen kopen was nog nooit zo simpel

Wil jij ook geen moeite hoeven doen door steeds nieuwe koffiebonen te kopen? Dan is een koffieabonnement precies wat jij nodig hebt. Je krijgt iedere maand een passende hoeveelheid koffiebonen geleverd. Op onze website kies jij je favoriete bonen en vul je in hoeveel koffiedrinkers je thuis of in je bedrijf hebt. Hoeveel koffie drinken zij gemiddeld per persoon, per dag? Met behulp van onze handige tool wordt het perfecte aantal zakken per maand berekend. Blijkt het dat je toch meer of minder bonen nodig hebt om de maand door te komen? Dan is de hoeveelheid koffiezakken eenvoudig aan te passen en ontvang jij de maand erop een andere gewenste hoeveelheid. Bekijk hier onze verschillende roasts en kies jouw beste match!

Ook een persoonlijk koffieabonnement?