Verse koffiebonen

100% vers, 100% eerlijk

Ben je op zoek naar écht verse koffiebonen? Dan ben je bij Eerlijk Koffie aan het juiste adres. Met diverse roasts van verse bonen vind je gegarandeerd een variatie die in de smaak valt; van milde tot sterke bonen. Onze tip voor een echt lekker kopje koffie? Gebruik verse koffiebonen. Door deze te gebruiken, komen de aroma’s het beste tot uiting. Koffiebonen zijn een week na de branding op hun best. Na deze week zijn ze nog prima te gebruiken voor een kop koffie, maar gaan de aroma’s steeds meer verloren. Wil je dus optimaal genieten van een overheerlijke kop Eerlijk Koffie? Dan raden wij aan om verse bonen te kopen. Zo bied je je gasten, klanten en werknemers pas een échte koffiebeleving aan.

Verse koffie bewaren

Koel, donker en droog

Hoe ouder de bonen, hoe meer smaak en aroma’s er verloren gaan. Toch kan je ervoor zorgen dat zo min mogelijk smaak verloren gaat. Hierbij draait het om het goed bewaren van verse koffiebonen. Bewaar de bonen niet in de koelkast: de condens van de koelkast tast de oliën namelijk aan, waardoor de aroma’s sneller vervliegen. Je wilt verse koffiebonen ook niet bewaren in ruimtes met warmte, vocht, licht, lucht en sterke geuren. Voor het beste behoud van alle smaken, kan je de koffie het beste bewaren op een donkere en koele plaats in een luchtdicht blik.

Meer koffietips
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/verse-koffiebonen-zakken.jpg

Goede horeca koffie

Eerlijk Koffie voor hotels, restaurants en cafés

Als horecagelegenheid wil je altijd de beste horeca koffie bieden aan je gasten; of het nu gaat om een lekkere espresso of een zachte latte macchiato. Ieder type Eerlijk Koffie roast heeft zijn eigen smaakkenmerken:

  • Mild | subtiel en zacht | Deze bonen worden op lage temperatuur gebrand. Hierdoor is er geen olielaagje aanwezig en komt de natuurlijke koffiesmaak tot uiting. Deze roast is ideaal voor beginnende koffiedrinkers om het smaakprofiel te bepalen.
  • Klassiek | lichtzure en -bittere tonen | De klassieke roast zijn een tikkeltje langer gebrand. Ook bij deze bonen is er nog geen olielaagje aanwezig en is de natuurlijke koffiesmaak te proeven. De natuurlijke smaak wordt hierbij wel aangevuld met diverse aroma’s.
  • Sterk | vol, intens en bitter | Door de lange branding van onze sterke roast krijgen de bonen een donkere chocoladekleur. Bij deze bonen is er wél een olielaagje aanwezig. De natuurlijke smaken van de koffiebonen zijn volledig vervangen door de aroma’s die voortkomen uit het brandingsproces. De sterke roast is perfect voor een heerlijke espresso.
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/verse-koffiebonen-koffie.jpg

Verse koffiebonen kopen

Eenvoudig met een persoonlijk abonnement

Wil je verse koffiebonen kopen? Dan staat Eerlijk Koffie voor je klaar met een mooie selectie bonen. Bij Eerlijk Koffie is het mogelijk om een persoonlijk koffieabonnement af te sluiten. Zo zit je nooit meer zonder koffiebonen en kan je altijd overheerlijke koffie zetten. Het abonnement is geheel naar eigen wens in te vullen. Kies je favoriete roast, vul in hoeveel koffiedrinkers er zijn en hoeveel kopjes koffie zij gemiddeld per dag per persoon drinken. Er komt zo een persoonlijk abonnement uit onze koffiemaler rollen. Wil jij ook genieten van de overheerlijke kantoor koffie van Eerlijk Koffie? Kies dan hier jouw favoriete bonen en geniet binnen no time van die lekkere en eerlijke koffie.

Koffie voor de horeca?
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/heerlijke-verse-koffiebonen.jpg