Koffiebonen online bestellen

Een kind kan de was doen

Koffiebonen online bestellen – dat noemen wij écht ideaal. Daarom zorgen wij dat je heel gemakkelijk diverse verse koffiebonen kan bestellen. Kies je favoriete bonen en bij Eerlijk Koffie zorgen wij dat je zo snel mogelijk van een bakje eerlijke koffie kan genieten. Koffie is in veel huishoudens en op veel werkplekken onmisbaar. Er is dan niets prettiger dan altijd koffie in huis te hebben. Koffiebonen online bestellen kost weinig tijd en kan vanaf bijna iedere locatie; thuis vanaf de bank terwijl je tv kijkt of even snel in de pauze tijdens werk. Bij Eerlijk Koffie kan je eenvoudig de bonen online bestellen via onze website.

Arabica koffiebonen

Ongebrand vanuit Oost-Timor

Het grootste gedeelte van de koffiemarkt bestaat uit de Arabica bonen: ongeveer 70 procent van de geconsumeerde bonen is Arabica. Koffie van de Arabica bonen heeft een zachte smaak. Deze koffieplant is voornamelijk te vinden in Zuid-Amerika, aangezien de plant op grotere hoogtes moet groeien. Gemiddeld groeit de plant op 1.500 meter hoogte. Aardig hoog dus! Van de Arabica koffieboon zijn inmiddels ruim 20 varianten bekend. De koffiebonen hebben van zichzelf een groene, grijze of blauwe kleur. Als de bonen gebrand zijn, zijn ze geschikt voor consumptie en krijgen ze de bruine kleur die wij gewend zijn.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/100-arabika-min.jpg

Verse koffiebonen gebruiken

Voor de allerlekkerste koffie

Gebruik voor écht lekkere koffie verse koffiebonen. De aroma’s komen het beste tot uiting met het gebruik van verse koffiebonen. Er gaan veel smaak en aroma’s verloren als oude koffiebonen gebruikt worden. Om te zorgen dat de bonen zo goed mogelijk smaken, draait het allemaal om het goed bewaren van de bonen. Bewaar de koffiebonen niet in de koelkast! Door de condens van de koelkast worden de oliën van bonen aangetast met als gevolg het verliezen van de aroma’s. Warmte, vocht, licht, lucht en sterke geuren zijn funest voor de smaak van koffiebonen. Bewaar de bonen daarom op een donkere en koele plaats en in een luchtdicht blik.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Bijzondere-ingredienten-in-jouw-kop-koffie.jpg

Koffie op het werk

Waar goede koffie echt onmisbaar is

Lekkere koffie op het werk, daar wordt iedereen blij van. Kies daarom voor de vers gebrande koffiebonen van Eerlijk Koffie. Koffiebonen online kopen doe je gemakkelijk via onze website. Hier profiteren zowel je klanten als werknemers van. Bij klanten maak je een goede eerste indruk met het serveren van lekkere verse koffie en je werknemers beginnen de werkdag goed met een overheerlijk kopje koffie in de ochtend. Tijd om die koffiebonen te bestellen, online bij Eerlijk Koffie.

Ook eerlijke koffie op kantoor?
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/flat-white.jpg

Hoe werkt het?

Bestellen maar!

Online koffiebonen kopen doe je gemakkelijk bij Eerlijk Koffie. Je kan kiezen voor een persoonlijk koffieabonnement. Hierdoor ben jij altijd voorzien van de beste koffiebonen. Je hebt de keuze uit diverse koffie roasts (mild, klassiek en sterk). Allereerst kies jij via onze website jouw favoriete koffiebonen. Heb je deze gekozen? Dan is het tijd om de hoeveelheid te bepalen. Moet je koffiebonen bestellen voor een bedrijf of een gezin met grote koffieliefhebbers? De hoeveelheid koffiebonen die jij maandelijks ontvangt is geheel aangepast aan jouw behoeften. Bekijk onze mogelijkheden en kies jouw beste match!

Alle roasts bekijken