Espresso bonen kopen

Voor de echte espressodrinker

De beste koffiebonen voor de lekkerste kop koffie, het is voor velen een ware zoektocht. Of je nu beginnend koffiedrinker bent of houdt van een sterke espresso, Eerlijk Koffie heeft de hoogste kwaliteit koffiebonen voor jou. Behoor je tot die laatste categorie, dan wil je specifiek espresso bonen kopen. Voor de echte espresso-fijnproever hebben wij onze sterke roast koffiebonen voor de lekkerste espresso. Espresso bonen kopen doe je bij Eerlijk Koffie.

Waarom espresso bonen kopen bij Eerlijk Koffie?

De beste kwaliteit, de lekkerste espresso

Jij gaat niet voor niets jouw espresso bonen kopen bij Eerlijk Koffie. Er is een reden waarom wij Eerlijk Koffie heten. Wij kopen onze koffiebonen rechtstreeks bij onze geliefde koffieboeren in Oost-Timor. Zo zorgen wij dat het geld echt bij degenen terecht komt die het verdienen. Er blijft geen geld aan de strijkstok hangen. Voor meer informatie over onze boeren kun je hier terecht.

Naast eerlijke handel is onze passie voor smaak van groot belang. Wij maken afspraken met de boeren en proeven de koffie altijd eerst zelf. Op deze manier oogsten onze boeren de beste kwaliteit koffiebonen voor jou en kan jij de lekkerste espresso zetten voor jezelf en jouw klanten.

Hiervoor staat eerlijk in Eerlijk koffie
https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Eerlijk-koffie-boer-uit-Oost-Timor.jpg

Waar espresso bonen kopen?

Heel gemakkelijk, geheel op maat

Voor velen onder ons is een lekkere kop koffie of espresso op maandagmorgen het begin van de werkweek. Of dit nu thuis is of op kantoor, een lekkere kop espresso begint bij goede espresso bonen. Jij kunt gemakkelijk jouw espresso bonen kopen via Eerlijk Koffie. Met behulp van onze koffiemolen stellen wij de ideale bestelgrootte per maand voor jou vast, zodat jij te allen tijde kunt genieten van de lekkerste koffie of espresso.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/flat-white.jpg

Verse espresso bonen

Vers kopen en vers houden

Espresso bonen kopen is één ding, de espresso bonen vers houden is een tweede. Wij hebben voor jou de ideale bestelgrootte voorgesteld, nu is het aan jou om de koffiebonen zo vers mogelijk te houden. Onze koffiebonen zijn maximaal drie dagen geleden gebrand. Je ontvangt dus altijd verse bonen van Eerlijk Koffie. De aroma’s van de koffiebonen zijn nog heel vers en zijn volledig tot uiting gekomen. Om deze smaak te behouden, adviseren wij om jouw bonen op een donkere en koele plaats te bewaren in een luchtdicht blik. Waarom vraag je je af? Dat vertellen wij jou graag!

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/DSC08927-min-scaled.jpg

Espresso bonenabonnement

Altijd verse espresso bonen

Jouw espresso bonen kopen zonder moeite? Dan is een espresso bonen abonnement perfect voor jou. Op basis van smaak, aantal koffiedrinkers en het aantal koffiekopjes per persoon per dag berekent Eerlijk Koffie het aantal kilo koffie per maand. Zo zit je nooit zonder koffie en wordt er weinig tot niets verspild. Maandelijks ontvang je van ons jouw nieuwe verse espresso bonen, zodat jij altijd de lekkerste espresso kunt zetten. Heb je vragen over het opzetten van een abonnement? Heb je vragen over andere roasts? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen jou graag het hele verhaal omtrent Eerlijk Koffie tijdens één van onze proeverijen.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/eerlijk-ekoffee-cup.jpg