Bonen koffiemachine

Een koffiemachine voor jouw (h)eerlijke koffiebonen

We kunnen allemaal wel een lekker kopje koffie waarderen. Hiervoor kan je onze verse en eerlijke koffiebonen gebruiken. Voor het zetten van de lekkerste koffie heb je ook een bonen koffiemachine nodig. Maar waar vind je zo’n koffiemachine die jouw bonen omzet in heerlijke koffie? Bij Eerlijk Koffie hebben we een ruim assortiment aan koffiemachines. Met onze bonen koffiemachines van hoge kwaliteit kun jij het uiterste uit jouw kopje koffie halen. Zet je koffie voor jezelf of voor een ander? Heb je een koffiemachine nodig voor thuis of voor zakelijk gebruik? Eerlijk Koffie heeft voor jou een geschikte bonen koffiemachine in huis.

Koffie @home

Zet thuis heerlijke koffie uit jouw bonen koffiemachine

Wil jij thuis een heerlijk kopje koffie zetten uit jouw eigen bonen koffiemachine? Dan hebben wij de beste volautomatische koffiemachine voor jou in ons aanbod: de Dr.Coffee Silver Edition. Deze bonen koffiemachine kun je, naast het zetten van koffie, gebruiken voor het zetten van verschillende warme (koffie)dranken. Met deze machine heb je al binnen één klik jouw warme (koffie)drank voor je neus staan. Het enige wat je nog zelf moet doen, is zorgen dat er voldoende koffiebonen en water in het apparaat zitten.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/eerlijk-koffie-dr-silver-1.jpg

Koffie @the office

Koffiezetten op kantoor met verse koffiebonen

Ook op kantoor is koffie niet meer weg te denken. Bij Eerlijk Koffie hebben we verschillende formaten koffiemachines in ons aanbod, zodat er een mogelijkheid is om meerdere kopjes koffie tegelijk te zetten. De Expobar is dan de geschikte machine voor jouw kantoor en collega's. Een Expobar koffiemachine zet een lekkere kop koffie of andere koffiedranken voor iedereen op kantoor op ieder moment. Naast het zetten van koffiedranken, is het met deze bonen koffiemachine ook mogelijk om zelf melk op te schuimen en kan je ook warm water voor thee zetten.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Eerlijk-Koffie-EXPOBAR-G10-2-GROEPS-COMPACT-WHITE.jpg

Heerlijke koffie jouw bonen koffiemachine

Van boon tot een (h)eerlijke kop koffie

Wist je dat de bonen koffiemachine niet het enige is dat invloed heeft op de smaak van jouw koffie? Ook jouw eigen invloeden en de koffiebonen die je gebruikt spelen een rol. Dan is het goed om te weten dat Eerlijk Koffie te allen tijde drie typen verse koffiebonen levert. Wat maakt deze koffiebonen dan vers? Onze koffiebonen zijn maximaal zeven dagen geleden gebrand. Na een week proef je namelijk de aroma's het beste. Zo krijgt jouw verse kopje koffie een intense smaak.

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Eerlijk-koffie-bonen.jpg

Contact met Eerlijk Koffie

Wat kunnen wij voor je doen?

Eerlijk Koffie heeft een zeer divers aanbod koffiemachines. Bij ons bestel je dus een bonen koffiemachine naar wens. Daarnaast kun je ook bij Eerlijk Koffie terecht voor aparte koffiemolens en aparte melkopschuimers. Wil je meer informatie over onze koffiebonen of koffiemachines? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen wij je graag verder!

https://eerlijkkoffie.nl/wp-content/uploads/Eerlijk-koffie-boer-uit-Oost-Timor-1.jpg